Estee Lauder Perfectionist Pro Serum 50 ml

Estee Lauder

103,52
Op voorraad
Koop één eenheid voor €103,52
Laatste 1 eenheden beschikbaar.

  • 103,52

Maak je bespaart pak

Verzending morgen
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Perfectionist Pro Serum 50 ml
Perfectionist Pro Serum 50 ml

Beschrijving

Een verstevigend gezichtsserum, de nieuwe kracht om de zwaartekracht te bestrijden. Deze snelle formule zorgt voor zichtbare verbetering in meerdere delen van het gezicht: langs de kaaklijn, wangen, rond de ogen en zelfs expressielijnen, voor een natuurlijker en jeugdiger uiterlijk.

Het laat de huid direct stralender, gehydrateerd en verjongd achter. In 3 dagen laat het de huid zachter en voller achter. Het bevat ook milde AHA's die de huidtextuur verfijnen.

Hoe te gebruiken:
Breng 's ochtends en' s avonds aan op de gereinigde huid vóór de moisturizer. Vermijd de ogen. Gebruik zonnebrandcrème en beperk blootstelling aan de zon tijdens gebruik en de week erna.
Estee Lauder
Absolute Star Product van het brons Godin Collection is de geur van de zelfde naam. Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent gepresenteerd in een transparante fles, die bovendien wordt versterkt door een glanzend goudkleurige embleem. Met zijn zomerse kokos en amber noot die je meteen doet denken aan een tropisch strand en begint te dromen. Een kleine tip voor de fans van de Este Lauder Tom Ford Collection.

Eigenschappen

  • Verwijzing887167351936
  • Hoeveelheid50 ml
  • MerkEstee Lauder

Meningen van de klanten

Estee Lauder Perfectionist Pro Serum 50 ml

Perfectionist Pro Serum 50 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?