Dior Prestige Micro Huile De Rose

Dior

335,69
Op voorraad
Koop één eenheid voor €335,69
Laatste 1 eenheden beschikbaar.

  • 50 ml 335,69
  • 30 ml Controleer beschikbaarheid Informeer me

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Prestige Micro Huile De Rose
Prestige Micro Huile De Rose
Prestige Micro Huile De Rose

Beschrijving

Het eerste herstellende serum dat de dubbele kracht van Rosa de Granville, van stengel tot bloem, concentreert voor intens herstel en zichtbare verjonging. Gemaakt na 20 jaar onderzoek, worden microbeads verrijkt met revitaliserende rozenmicronutriënten nu geactiveerd met de regeneratieve kracht van rozensap. De nieuwste generatie formule van La Micro-Huile de Rose Advanced Serum, 2 keer meer geconcentreerd en met 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, combineert de nutritionele rijkdom van een olie met de diep doordringende kracht van een serum. Vanaf de eerste toepassing van het serum ziet de huid er voller uit. Bij regelmatig gebruik is de transformatie van de huid te zien, aan te raken en te voelen.
Dior
De Christian Dior S. A. is een 1946 door Christian Dior, opgericht bedrijf in 1991 en staat genoteerd in de beurs van Parijs, de Franse luxe goederen fabrikant gevestigd in Parijs.

Het merk Christian Dior behoort naast Chanel, Yves Saint Laurent, Hermès of Louis Vuitton van de meest bekende Franse mode-merken in de wereld.

Eigenschappen

  • Verwijzing3348901523059
  • Hoeveelheid50 ml, 30 ml
  • MerkDior

Meningen van de klanten

Dior Prestige Micro Huile De Rose

Prestige Micro Huile De Rose

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?