Biotherm Super Aqua Bounce Flash effect Moisturizing Mask 35 ml

Biotherm

€7,94
-12%
7,01
Op voorraad
Koop één eenheid voor €7,01 Je bespaart €0,93
Laatste 2 eenheden beschikbaar.

  • 7,01

Maak je bespaart pak

Verzending morgen
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Super Aqua Bounce Flash effect Moisturizing Mask 35 ml
Super Aqua Bounce Flash effect Moisturizing Mask 35 ml

Beschrijving

Aqua Bounce Flash Mask is een hydraterend masker met een tweede huideffect van Biotherm dat de huid diep doordringt met intense hydratatie, aangedreven door de combinatie van hyaluronzuur en Life Plankton probiotisch water, dat helpt om onzuiverheden te verwijderen met een exfoliërend effect, het talg absorbeert en zuivert de huid. Een enkele applicatie is voldoende om een diep mollige, super vochtige en soepele huid te krijgen. Hoe te gebruiken: Na het reinigen van uw gezicht, vouwt u het Biotherm Aqua Bounce Mask voorzichtig uit en plaatst u het op uw huid. Verwijder voorzichtig de blauwe film en strijk het masker glad met uw vingers om een optimaal contact met uw huid te creëren. Laat het 15 minuten intrekken, verwijder het voorzichtig en masseer het resterende product in of verwijder het extra product met een watje. Afspoelen is niet nodig.
Biotherm
Biotherm, expert in huidbiologie sinds 1952, onthult de kracht van deze regenererende ingrediënten uit de diepe waters en gebruikt ze in geavanceerde huidverzorgingen die diep en in optimale affiniteit met uw huid werken.

De levende waters op aarde zijn rijk aan miljoenen microalgen, plankton en micro-organismen met unieke en krachtige eigenschappen. Iedere dag worden nog nieuwe levensvormen ontdekt die wetenschap en gezondheid nieuwe perspectieven bieden.

Uiterst doeltreffende resultaten in de meest aangename texturen die de huid gezonder, sterker en mooier maken, elke dag opnieuw.

Eigenschappen

  • Verwijzing3614273010108
  • MerkBiotherm
  • Hoeveelheid35 ml

Meningen van de klanten

Biotherm Super Aqua Bounce Flash effect Moisturizing Mask 35 ml

Super Aqua Bounce Flash effect Moisturizing Mask 35 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?