Biotherm Waterlover Waterproof Solar Milk spf50 200 ml

Biotherm

€43,85
-43%
25,04
Op voorraad
Koop één eenheid voor €25,04 Je bespaart €18,81
Laatste 1 eenheden beschikbaar.

  • 25,04

Maak je bespaart pak

Verzending morgen
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Waterlover Waterproof Solar Milk spf50 200 ml
Waterlover Waterproof Solar Milk spf50 200 ml

Beschrijving

De eerste Biotherm eco-zonnemelk ontworpen om meer respect te hebben voor het waterleven. De eerste eco-ontworpen, gemakkelijk aan te brengen, niet-strepende zonnemelk met een heerlijk aroma genaamd "zonnepulp". Een vochtinbrengende textuur die snel wordt opgenomen. Voor vrouwen die zich zorgen maken over de bescherming van het milieu en die willen genieten van de zon door middel van ultrazintuiglijke texturen die de beste en meest fotostabiele bescherming van hun huid tegen UV-straling garanderen, maar ook willen deelnemen aan de verzorging en bescherming van het milieu. Gebruiksaanwijzing: Breng de zonnebrandcrème vlak voor de blootstelling aan. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen of transpireren.
Biotherm
Biotherm, expert in huidbiologie sinds 1952, onthult de kracht van deze regenererende ingrediënten uit de diepe waters en gebruikt ze in geavanceerde huidverzorgingen die diep en in optimale affiniteit met uw huid werken.

De levende waters op aarde zijn rijk aan miljoenen microalgen, plankton en micro-organismen met unieke en krachtige eigenschappen. Iedere dag worden nog nieuwe levensvormen ontdekt die wetenschap en gezondheid nieuwe perspectieven bieden.

Uiterst doeltreffende resultaten in de meest aangename texturen die de huid gezonder, sterker en mooier maken, elke dag opnieuw.

Eigenschappen

  • Verwijzing3614271701503
  • Hoeveelheid200 ml
  • MerkBiotherm

Meningen van de klanten

Biotherm Waterlover Waterproof Solar Milk spf50 200 ml

Waterlover Waterproof Solar Milk spf50 200 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?