Armonía Bb Cream Helix Actief 30 ml

Armonía

14,57
Op voorraad
Koop één eenheid voor €14,57
Laatste 1 eenheden beschikbaar.

  • Gemiddeld 14,57
  • Controleer beschikbaarheid Informeer me
  • Zeker Controleer beschikbaarheid Informeer me

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Bb Cream Helix Actief 30 ml
Bb Cream Helix Actief 30 ml

Beschrijving

Matifying raffinerende crème, met een lichte textuur voor dagelijks gebruik, die de huid hydrateert. Het egaliseert de huidtint en minimaliseert onvolkomenheden, waardoor een natuurlijke afwerking ontstaat.

Met organisch gecertificeerd slakkenextract, is geformuleerd met een Koreaanse basis en verrijkt met zoethoutextract, geeft een glad huideffect, bedekt de poriën maar belemmert ze niet, terwijl de huid zacht wordt. Het zorgt voor een matte, gelijkmatige afwerking en vermindert de glans.

Zonder parabenen, zonder siliconen en zonder PEG's, het is een efficiënte mix tussen make-up en traditionele hydraterende behandelingen. Bevat zonnefilters.

Actieve ingrediënten

Het biologisch gecertificeerde slakkenextract gekozen door Armonía Cosmética Natural wordt verkregen dankzij een gepatenteerde extractiemethode die het welzijn van het dier gedurende het hele proces garandeert.

Zeer rijk aan eiwitten die zorgt voor voeding; collageen en elastine werken specifiek op de structuur en flexibiliteit van de huid; allantoïne, glycolzuur en mucopolysachariden worden geassocieerd met celregeneratie.

Goudsbloemextract: een verzachtend middel rijk aan vitamines en minerale zouten die de huid helpen verzachten.

Aloë vera-extract: bekend om zijn herstellende vermogen, het is een uiterst nuttig ingrediënt voor het kalmeren, verfrissen en verbeteren van het uiterlijk van de huid, in staat om grote hoeveelheden water vast te houden.

Gebruiksaanwijzing

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op een schone, droge huid, zoals een vochtinbrengende behandeling, op het gezicht, de hals en het decolleté, masseer met zachte cirkelvormige bewegingen totdat het volledig is geabsorbeerd, om een natuurlijk mat make-upeffect te verkrijgen. Vermijd contact met de ogen.

Eigenschappen

  • Verwijzing8420649112735
  • Hoeveelheid30 ml
  • KleurZeker, Gemiddeld,
  • MerkArmonía

Meningen van de klanten

Armonía Bb Cream Helix Actief 30 ml

Bb Cream Helix Actief 30 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?