Nuxe Prodigieux Absolu de Parfum 30 ml

Nuxe

€70,90
-23%
54,73
Op voorraad
Koop één eenheid voor €54,73 Je bespaart €16,17
Laatste 1 eenheden beschikbaar.

  • 54,73

Maak je bespaart pak

Verzending morgen
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Prodigieux Absolu de Parfum 30 ml
Prodigieux Absolu de Parfum 30 ml

Beschrijving

Het absolute Nuxe Prodigieux-parfum is een herinterpretatie van het Prodigieux-parfum. Combineer de mythische geur van wonderbaarlijke olie met een eau de parfum. Het is de voortzetting van de beroemde Prodigieuse Nuxe-olie, een cosmetische verzorging voor gebruik op het gezicht, lichaam en haar.

In zijn bruine en gouden fles biedt Nuxe Prodigieux absoluut parfum een olietextuur die bloemige tonen van tiare, een subtiele toets van honingbezem, vanille en tonkaboon op je huid achterlaat. Het delicate en zonnige aroma wekt je zintuigen en begeleidt je overdag of 's nachts.

Het kleine voordeel van Nuxe Prodigious absolute parfum? Het heeft tweemaal de concentratie van de originele formule, het is 25% parfumconcentraat. Een paar aanraking is genoeg om jezelf te parfumeren!

Het kleine formaat van 30 ml past gemakkelijk in een tas, een badtas of een koffer om je parfum mee op reis te nemen. Verpakt in een handige spray om te gebruiken, levert het de juiste dosis geur. Het kan op de nek worden aangebracht, in de polsen.

Capaciteit: 30 ml
Nuxe

Eigenschappen

  • Verwijzing3264680015885
  • Hoeveelheid30 ml
  • MerkNuxe

Meningen van de klanten

Nuxe Prodigieux Absolu de Parfum 30 ml

Prodigieux Absolu de Parfum 30 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?