Guerlain Terracotta Joli Teint Moyen 30 Ml

Guerlain

43,98
Op voorraad
Koop één eenheid voor €43,98
Laatste 2 eenheden beschikbaar.

  • 43,98

Maak je bespaart pak

Verzending morgen
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Terracotta Joli Teint Moyen 30 Ml
Terracotta Joli Teint Moyen 30 Ml

Beschrijving

Met TERRACOTTA JOLI TEINT is een nieuwe schoonheidsdroom uitgekomen; een formule die de perfectie van de basis combineert met het prachtige effect van een huidverzorgingsproduct en de zonovergoten uitstraling van Terracotta. Tegen vermoeidheid die de teint vervaagt, hebben vrouwen nu TERRACOTTA JOLI TEINT.

In het hart van de winter of bij aankomst van de lente, onthult dit mooie kleine flesje de uitstraling van de huid! Het lijkt make-upvrij en je huid is onmiddellijk warmer, egaler en natuurlijk stralender, alsof je net terug bent van een weekend in de zon. SPF 20 - PA ++ GEUR: - De geur van Tiare Flower laat een zachte geur op de huid achter en brengt je meteen weg naar een exotisch paradijs.

TOEPASSING: - 's Morgens aanbrengen op het gezicht en de nek in plaats van uw gebruikelijke foundation voor een mooie, gezonde gloed die perfect egaal en natuurlijk is. De extreem fijne textuur laat een gladde, niet-plakkerige afwerking achter die ideaal is in combinatie met de TERRACOTTA Bronzing Powder.
Guerlain
De creaties van Guerlain, sinds 1928. Guerlain geuren vertellen verhalen - geïnspireerd door sensuele wensen, literaire werken en reizen naar verre landen.

Eigenschappen

  • Verwijzing3346470417595
  • SexVrouwen
  • MerkGuerlain
  • FormatVloeistof

Meningen van de klanten

Guerlain Terracotta Joli Teint Moyen 30 Ml

Terracotta Joli Teint Moyen 30 Ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?