Dior Forever Cushion Powder Compact Poeder 8 gr

Dior

€84,68
-32%
57,43
Op voorraad
Koop één eenheid voor €57,43 Je bespaart €27,25
Laatste 1 eenheden beschikbaar.

  • 57,43
  • Controleer beschikbaarheid Informeer me

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Forever Cushion Powder Compact Poeder 8 gr
Forever Cushion Powder Compact Poeder 8 gr
Forever Cushion Powder Compact Poeder 8 gr

Beschrijving

Koel, ultrafijn behandeld los poeder - langdurige doorschijnende perfectie Het eerste * losse poeder dat make-up fixeert en de teint omhult met een subtiel fluweelzachte uitstraling zonder een poederachtig effect. Gepresenteerd in een slank, compact hoesje, passen deze zijdezachte, frisse getextureerde losse poeders zich aan de huidskleur aan voor een egale, matte en levendige, natuurlijke teint in elke situatie. Deze losse poeders, met ingebouwd water en verrijkt met extract van wilde viooltjes, respecteren de aard van de huid en verbeteren de kwaliteit van de teint. Dermatologisch getest - niet-comedogeen. Aanbrengen 's Ochtends afzonderlijk gebruikt, houdt Dior Forever Cushion Powder de make-up vast en omhult de teint met een stralende, matte finish. Deze gemakkelijk te dragen losse poeders zijn ook ideaal om op elk moment van de dag bij te werken om de frisheid van de teint te doen herleven.
Dior
De Christian Dior S. A. is een 1946 door Christian Dior, opgericht bedrijf in 1991 en staat genoteerd in de beurs van Parijs, de Franse luxe goederen fabrikant gevestigd in Parijs.

Het merk Christian Dior behoort naast Chanel, Yves Saint Laurent, Hermès of Louis Vuitton van de meest bekende Franse mode-merken in de wereld.

Eigenschappen

  • Verwijzing3348901506519
  • MerkDior
  • Hoeveelheid8 gr
  • Kleur,

Meningen van de klanten

Dior Forever Cushion Powder Compact Poeder 8 gr

Forever Cushion Powder Compact Poeder 8 gr

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?