Wella Professionals Invigo Volume Boost Volumizing Foam 150 ml

Wella Professionals

€14,40
-29%
10,16
Op voorraad
Koop één eenheid voor €10,16 Je bespaart €4,24
Laatste 2 eenheden beschikbaar.

  • 10,16

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Invigo Volume Boost Volumizing Foam 150 ml
Invigo Volume Boost Volumizing Foam 150 ml

Beschrijving

Volume Boost-Blend verzorgt het haar, geeft het een verdikkend effect en geeft het een nette uitstraling. Lichtgewicht formules verhogen de gevoeligheid en glans zonder zelfs het fijnste haar te verzwaren. Polymeren met elastische eigenschappen omringen de haarvezels, stabiliseren ze en helpen het effect van intens volume tijdens het stylen te bereiken. Katoen is een zachte maar stabiele vezel die de juiste sterkte en zachtheid heeft om het volume van fijn haar te vergroten. Volume Boost-Blend Bodifying Foam - reinigend schuim met katoenextract dat het haar perfecte zachtheid en stabiliteit geeft. Helpt bij het stylen van haar en is antistatisch. Het bevat een samenstelling van polymeren met elastische eigenschappen die het haar dikker maken. Optimale lichtgewicht formules voor een weelderige uitstraling van het haar. Eigenschappen: - Verhoogt het haarvolume - Verdikt het haar - Voorkomt kroezen - Gehydrateerd en gevoed haar - Geeft zachtheid aan het haar - Trekt geen banden aan - Haar vol glans en elasticiteit Hoe te gebruiken: Na het wassen met shampoo aanbrengen op vochtig haar. Verdeel gelijkmatig en style. Niet spoelen. Föhn voor maximaal effect.
Wella Professionals
People who are passionate about hair, in finding moments of triumph. To Wella, hair is the most important, and has been so from the beginning.

His inspiration comes from the love of hairdressing to innovate, inspire and enable what we call there are moments of triumph hair every day.

Eigenschappen

  • Verwijzing8005610644127
  • Hoeveelheid150 ml
  • MerkWella Professionals

Meningen van de klanten

Wella Professionals Invigo Volume Boost Volumizing Foam 150 ml

Invigo Volume Boost Volumizing Foam 150 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?