Shea Moisture C&H Co Wash Conditioner 354 ml

Shea Moisture

Niet op voorraad

  • Controleer beschikbaarheid Informeer me

Maak je bespaart pak

C&H Co Wash Conditioner 354 ml
C&H Co Wash Conditioner 354 ml

Beschrijving

Zachte en hanteerbare krullen zijn niet langer een onmogelijke droom! SheaMoisture Coconut and Hibiscus Co-Wash Conditioner Cleaner is een voedende haarbehandeling die droog, beschadigd en gevoelig haar hydrateert en beschermt, terwijl het zachtjes je golven en krullen reinigt.

SheaMoisture kokos en hibiscus co-wash conditioner reiniger is een sulfaatvrij haarverzorgingsproduct geformuleerd met natuurlijke ingrediënten die vuil en roet voeden en verwijderen zonder het haar uit zijn natuurlijke oliën te verwijderen.

Kokosolie hydrateert en beschermt je haar, terwijl hibiscusextracten het haar versterken en breuk verminderen. Zijde-eiwit vermengd met deze herstellende formule verzacht het haar en voegt een heldere glans toe, terwijl neemolie helpt kroezen onder controle te houden.

Gecertificeerde biologische sheaboter zorgt voor voedzame hydratatie van droog, beschadigd en overmatig verwerkt haar, waardoor je krullen ongelooflijk verward en pluisvrij worden!

SheaMoisture Coconut and Hibiscus Co-Wash Conditioner Cleaner is een hydraterende haarreiniger ontworpen om de overgang te maken van rommelig en krullend krullend haar naar mooie, gezonde en glanzende golven en krullen.

Hoe te gebruiken:

Masseer gedurende 3 tot 5 minuten vanaf de wortel tot de punten. Goed spoelen met warm water. Herhaal indien nodig.

Eigenschappen

  • Verwijzing764302290636
  • Hoeveelheid354 ml
  • MerkShea Moisture

Meningen van de klanten

Shea Moisture C&H Co Wash Conditioner 354 ml

C&H Co Wash Conditioner 354 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?