CFN Vitamine D3 + K2 60 caps

CFN

Niet op voorraad

  • Controleer beschikbaarheid Informeer me

Maak je bespaart pak

Vitamine D3 + K2 60 caps
Vitamine D3 + K2 60 caps

Beschrijving

Het is een voedingssupplement dat de gezondheid van het bot en het cardiovasculaire systeem helpt verbeteren.
Vitamine K is een in vet oplosbare vitamine die nodig is om eiwitten te synthetiseren die helpen bij het onder controle houden van bloedingen (stollingsfactoren) en dus voor normale bloedstolling. Het komt van nature in twee vormen: vitamine K1 (fytoquinon) in groene bladgroenten en vitamine K2 (menachinon) in vlees, kaas en eieren.

Wanneer het lichaam een laag vitamine D-gehalte heeft, neemt het risico op cardiovasculaire ongevallen of hartaandoeningen toe bij oudere mensen. Dit gebeurt omdat na verloop van tijd de aanmaak van vitamine D3 in het lichaam wordt verminderd en het nodig is om voedingssupplementen in te nemen om een voldoende niveau te garanderen.

Deze vitamine is nodig om de levensduur van de witte bloedcellen te verlengen, waardoor het weerstandsniveau toeneemt om het lichaam tegen ziekte te beschermen.

Vitamine D3 wordt opgeslagen in de vetweefsels van het lichaam en zorgt ervoor dat botten calcium en fosfor kunnen opnemen, wat essentieel is voor het behoud van een gezond botsysteem. Vitamine K werkt in synergie met vitamine D, een andere essentiële vitamine voor botten. Vitamine D zorgt ervoor dat het calciumgehalte in het bloed hoog is, terwijl vitamine K2 de ophoping van het mineraal in het bot bevordert.

Eigenschappen

  • Verwijzing8436608680580
  • Eenheden60 caps
  • MerkCFN

Meningen van de klanten

CFN Vitamine D3 + K2 60 caps

Vitamine D3 + K2 60 caps

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?