Aquilea Antacidum 24 eenheden

Aquilea

8,33
Op voorraad
Koop één eenheid voor €8,33
Laatste 1 eenheden beschikbaar.

  • 8,33

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met Bankoverschrijving.

Antacidum 24 eenheden
Antacidum 24 eenheden

Beschrijving

Maagzuur is het branderige gevoel in de maag of keel dat wordt veroorzaakt door een teveel aan zuur in de maag, meestal veroorzaakt door een slechte eetgewoonte. Het is een medisch product dat is geïndiceerd voor de symptomatische behandeling van gastro-oesofageale reflux en hyperaciditeit, waarbij gerelateerde symptomen zoals brandend gevoel, zure oprispingen en maagpijn worden verminderd. Het is ook geïndiceerd om het geïrriteerde maagslijmvlies te beschermen.
Voorkomt reflux (Natriumalginaat) Bestrijdt zuurgraad (Calcium en Magnesiumcarbonaat) Beschermt het maagslijmvlies (Hyaluronzuur en Aloë Vera)
Voor mannen en vrouwen met symptomen van gastrofaagreflux en hyperaciditeit. Het vermindert ook gerelateerde symptomen zoals branderig gevoel of maagpijn door het maagslijmvlies te beschermen.
Geschikt voor coeliacs Lactosevrij
Advies: 1-2 tabletten na de maaltijd of voor het slapen gaan innemen, volledig in de mond laten oplossen. Neem ze in als u hyperaciditeit voelt. De maximale behandelingsduur is 30 dagen.
Voorzorgsmaatregelen: Niet gebruiken bij bekende maaglaesies. Het wordt aanbevolen om dit product niet te gebruiken tijdens zwangerschap, borstvoeding of bij kinderen.

Eigenschappen

  • Verwijzing8470001945358
  • MerkAquilea
  • SpectrumAntiácido

Meningen van de klanten

Aquilea Antacidum 24 eenheden

Antacidum 24 eenheden

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?